Botigues al Carrer

És un esdeveniment que es fa cada final de temporada perquè les botigues treguin tots els seus estocs al carrer a preus immillorables. D’aquesta manera es potencia el comerç a la ciutat i també la vida als carrers de Tarragona. Concretament es fa a finals d’hivern, finals de primavera i finals d’estiu. S’apunten tots els comerciants associats a la Via T que volen i dura 4 dies.

Targeta Regal

Es tracta d’una targeta que equival a un nombre determinat de diners i que mitjançant ella es poden comprar productes a totes les botigues associades a la Via T. Es pot obtenir de diverses maneres, segons la campanya del moment. Una d’elles pot ser a través d’un concurs organitzat per la nosta página de Facebook, o altres. Quan es disposa d’una targeta regal es pot canviar per qualsevol producte en una botiga associada.

Nadal Musical

És un esdeveniment que es fa cada Nadal. Durant una setmana els carrers tarragonins s’omplen de música i esperit nadalenc gràcies a la participación de diversos grups musicals professionals. És un acte que va néixer gràcies a la Via T i que amb els tres anys que porta de vida s’ha anat fent gran i ha anat rebent millor acollida per part del públic. La iniciativa té un rerefons solidari, ja que per cada compra que es paga amb una targeta de crèdit/dèbit de Caixabank l’Obra Social La Caixa fa un donatiu de 0,25 euros.

Tot Queda a Casa

Campanya conjunta organitzada amb el Tomb de Reus i que per primer cop es va fer el 2017. Les dues associacions van organitzar un seguit de propostes com el “rasca-rasca” que permetia acumular tiquets de compra i guanyar premis directes o també es convidava als clients a fer-se una foto amb el barret promocional de la campanya i penjar-la al Facebook. La foto més votada guanyava 300 euros a bescanviar entre establiments. L’èxit d’aquesta iniciativa ha fet que es repeteixi.