«A la primavera, juguem amb les paraules! – Viat T i Consorci de Normalització Lingüistica

— Dia Internacional del Joc 2023 —

«A la primavera, juguem amb paraules»

 

La Via T i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona proposen un concurs lingüístic amb cartells-pregunta a 31 botigues de l’associació

 

La Via T-Tarragona Shopping i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona presenten la cinquena edició del concurs lingüístic amb les botigues de l’associació de comerciants, que exhibiran els cartells amb les preguntes als seus aparadors.

 

Enguany, el concurs està dedicat a encertar la paraula correcta per completar una frase de promoció comercial entre tres opcions de resposta.

 

Les dues novetats de l’edició d’enguany són, per una banda, que es torna al format prepandèmia, amb tríptics de paper per a emplenar les respostes i la butlleta de participació —que es podran trobar a totes les botigues participants i a la seu de les dues entitats— i, d’altra banda, el concurs lingüístic es trasllada a la segona quinzena de maig per fer-lo coincidir amb el Dia Internacional de Joc (28 de maig).

 

Els cartells del concurs inclouen un codi QR per accedir a les bases, al tríptic de participació i a la llista de botigues participants, descarregables en format PDF i imprimibles.

Al web del CNL de Tarragona >

Al web de la Via T > https://laviat.com/

 

Descarrega’t el: TRÍPTIC/ FULL DE RUTA

Consulteu les bases del concurs: BASES

 

Premi únic: una panera de productes donats per les botigues participants, valorada en més de 1.000 €, que se sortejarà entre tots els concursants que hagin respost correctament totes les preguntes.

 

Calendari: del 12 al 28 de maig

 

Tarragona, 12 de maig de 2023

 

Comparteix-lo: