Torna la Easter Egg Huny by La Via T

La campanya es divideix en dues parts, la primera en la gimcana de comerços on els nens podran fer-se amb el passaport de participació en qualsevol dels establiments participants i seguir la ruta.

Com funciona?

Cada cop que una nena o nen vagin a un dels establiments participants els segellaran la casella corresponent al negoci en qüestió i rebran un ou de xocolata coma premi, i així consecutivament fins obtindré tots els segells. Descarrega’t el passarport : PASSAPORT

Un cop omplerts totes les caselles podran dipositar el passaport de participació a la Via T o en qualsevol de les dues acadèmies de la Martina kids and us de Tarragona ( Avinguda Montoliu o Vall de l’arrabassada ).

Premis:
– Ou de xocolata gegant de 6 kg – Velvet TGN
– Mona de pasqua de xocolata – Pastisseria Montserrat
– Mona de pasqua sense gluten – Sense TGN
– Fun week – una setmana de casal d’estiu – Martina Kids and us
– 100 euros en Targetes regal per anar de shopping – Via T
– 1 targeta regal de 50 euros – BOBOLI TGN

» És imprescindible omplir totes les caselles per poder participar en el sorteig.  No obstant això, si no finalitzen totes les caselles hauran passat una estona divertida i tindran com a premi els ous de pasqua que hauran caçat. Aquesta és una campanya enfocada per fer en família on l’important és participar i si de passada aconseguim un dels premis millor que millor, però pel simple fet de començar la ruta ja guanyem ous de xocolata i això agrada molt als nens destaca Judith Sentís.

Durant la gimcana es repetiran 1500 ous de xocolata, per tant, suggerim que els nens portin una bosseta o cistell per anar a fer les rutes per les botigues. La gimcana comença aquest divendres 17 de març i finalitza el 31 de març.

La segona part de la campanya es realitza l’1 d’abril al Pont del diable en horari de 10.30 a 11.30 , on es repartiran més de 3000 ous de xocolata per una zona delimitada on els caçadors d’ous de pasqua podran portar els seus cistells i fer la gran recollida, aquesta part de la campanya l’organitza l’acadèmia Martina kids and us i per poder participar s’haurà d’omplir prèviament un formulari de participació,  un cop finalitzada la cacera es farà el sorteig de la gimcana de forma presencial, aproximadament a les 12 hores.

Un dels premis estrella és l’ou gegant de xocolata, En Marc Garcia de la pastisseria Velvet Tgn ens comenta “Per a nosaltres és molt important participar en iniciatives que fomenten el comerç de proximitat. Des de Velvet sempre volem implicar-nos en projectes com aquest, en el que hi guanyem totes. A més, ho fem amb producte de qualitat, amb un ou elaborat de manera tradicional amb 6 kg de xocolata belga. Esperem que molta gent hi participi»

Des de l’organització s’agraeix a tots els col·laboradors la seva participació i es recorda que accions d’aquest tipus són molt beneficioses pel teixit comercial de Tarragona , quan sumes esforços i sinèrgies surten campanyes així de boniques i ja ens plantegem noves sorpreses per la tercera edició, afirma Judith Sentís.

*MOLT IMPORTANT; EL PÀRQUING DEL PONT DEL DIABLE ÉS LIMITAT, PER TANT RECOMANEM VENIR AMB TRANSPORT PÚBLIC O BÉ TENIR EN COMPTE LES DIFERENTS ZONES D’APARCAMENT I NO NOMÉS LA DEL DAVANT MATEIX DEL PARC.*

  • Pàrquing aforament limitat pont del diable; https://goo.gl/maps/TfWMJ5XFmxPH3xJn7
  • Pàrquing entrada per Sant Salvador; sortir per Sant Salvador i aparcar al costat del pont del diable per l’altre costat i caminar 10minuts. https://goo.gl/maps/kw54eaXVsnK3D4tc6

Per inscriure-us i participar a la caçera d’ous, és INDISPENSABLE que us apunteu : INSCRIPICIONS 1 D’ABRIL

Recomanem que els nens/es portin un cistell o algun objecte per guardar els ous de xocolata.

També podeu venir disfressats de conillets de Pasqua!

*Per entregar les butlletes:

  • Via T: Rambla Nova, 37, principal. Dilluns-dijous de 9:00h a 17:30h; divendres 9:00h a 15:00h
  • La Martina Kids&Us TGN: Marquès de Montoliu, 10-12. Dilluns-divendres de 10:00h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h
  • La Martina Kids&Us TGN Arrabassada; C.LLorenç de Vilallonga,5. Dilluns-divendres de 10:00h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Col·laboradors: VELVET TGN, PASTISSERIA MONTSERRAT, SENSE TGN, PASTISSERIA VICTORIA, CRISTOBAL FRUITS SECS, BOBOLI, LA MARTINA KIDS AND US.

Comparteix-lo: