Espai empresa

Compliment Normatiu i Legal

Benvinguts al nostre apartat de Normatives i Aspectes Legals. Aquí trobaràs tota la informació relativa als requeriments legals i normatives que afecten els nostres establiments. Mantingues-te informat sobre les regulacions i legislacions vigents que impacten el nostre sector empresarial. La teva guia per a navegar pel món legal dels negocis.

Dies Festius amb Obertura Autoritzada: Planifica les teves jornades d’obertura especials i mantingues-te al corrent dels dies festius en què pots obrir les portes per als nostres clients. Descobreix les oportunitats úniques per als teus establiments.

Disposició de les Fulls de Reclamacions: En compliment de la normativa vigent, posam a la vostra disposició les Fulls de Reclamacions. Si desitgeu expressar qualsevol reclamació relacionada amb els nostres serveis, podeu sol·licitar una Full de Reclamacions a les nostres instal·lacions. Així, vetllam per garantir la vostra satisfacció i millorar la nostra qualitat.

Obligacions de les Empreses: Com a part integral de la nostra comunitat empresarial, reconeixem i compartim les responsabilitats que tenim. Informa’t de les diverses obligacions i compromisos que totes les empreses han d’atendre. Junts, contribuïm al creixement sostenible i a la prosperitat de la nostra localitat.

Normativa de Comerços: Mantenim el nostre compromís amb la transparència i el compliment normatiu. En aquest apartat, podràs trobar informació detallada sobre les normatives i regulacions que afecten els nostres establiments comercials. Des dels requisits de funcionament fins als aspectes legals, estem aquí per ajudar-te a comprendre i complir amb les directrius pertinents. Una font de coneixement per assegurar la nostra activitat i contribuir al benestar de la nostra comunitat.

Horaris Comercials: La nostra comunitat empresarial està compromesa amb l’accessibilitat i la conveniència. Aquí trobaràs informació relativa als horaris d’obertura i tancament dels nostres establiments. Sigui per a les teves compres diàries o per a les oportunitats especials, estem aquí per satisfer les teves necessitats. Descobreix els nostres horaris i uneix-te a nosaltres en aquesta experiència comercial única.