La teva solidaritat, la meva vacuna

L’Associació contra el càncer de Tarragona i la Via T presenten la campanya conjunta contra el càncer “La teva solidaritat, la nostra vacuna”

 

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tarragona presentarà, el 20 d’octubre de 2021, a la Rambla Nova, la nova campanya de conscienciació i recaptació de fons per lluitar contra la malaltia.

Una campanya que en aquesta ocasió compta amb la col·laboració de les empreses agrupades en la principal associació de comerç de Tarragona, la Via T.

La campanya s’emmarca en un moment d’optimisme relatiu.

Gràcies als esforços combinats de la investigació, la col·laboració social i la vacunació, la humanitat entreveu el triomf col·lectiu sobre el COVID-19 i la tornada a la normalitat.

Una normalitat en què la lluita contra el càncer torna a constituir el principal repte mèdic del nostre país. Necessitem continuar obtenint èxits contra la malaltia a través de la investigació, camp en el qual l’Associació contra el càncer a Tarragona és la primera fundació catalana privada.

La campanya permetrà adquirir, als comerços adherits, uns vials solidaris que volen representar l’esperança i el triomf de la investigació sobre la malaltia. Cada vial conté una polsera, que pot constituir un petit regal, amb el lema «La teva solidaritat, la nostra vacuna» i s’oferiran a canvi d’una donació de 3 euros.

La campanya començarà el dia 25 octubre i finalitzarà el 25 de novembre, abans de la campanya de Nadal.

 

Associació contra el càncer a Tarragona aspira a donar visibilitat amb aquesta acció al problema del càncer en la nostra societat i a promoure la conscienciació i solidaritat ciutadana.

 

A més de la investigació, el treball de l’Associació contra el càncer a Tarragona se centra en la prevenció i en l’atenció a les famílies amb persones malaltes, així com en la lluita per alleujar el greu problema social que sovint porta incorporada la malaltia.

 

Finalment, l’Associació contra el càncer a Tarragona i  l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping vol agraïr la  col·laboració i la implicació de tots els empresaris que hi han participat i a tota la ciutadania que col.labora a través dels donatius.

 

Consulta els comerços en el següent enllaç: Llistat Campanya

Comparteix-lo: