El comerç de Tarragona TREU PIT PER ELLES

Del 13 al 23 d’octubre els comerços de Tarragona es tenyeixen de rosa amb motiu de la campanya del càncer de mama, enguany amb el títol TREU PIT PER ELLES.

Es tracta d’una campanya de visualització en la qual tots els comerços participants guarneixen el seu aparador amb el mateix material, en aquest cas, amb marxandatge de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) i un cartell informatiu adreçat al ciutadà.

Amb aquesta campanya es vol informar dels serveis que ofereix l’AECC per apropar-se a malalts i familiars dels malalts, així com de l’acompanyament en les diferents fases.

Com en tots els sectors, la pandèmia no deixa indiferents les entitats solidàries, ja que moltes de les activitats on es podia recaptar diners han estat cancel·lades, per això és tant necessària l’aportació i la col·laboració de tothom.

Des de la nostra entitat animem tothom a ajudar i donar suport en aquest tipus d’iniciatives solidàries i a la investigació d’aquesta malaltia que afecta tantes dones.

Pots fer la teva aportació adquirint productes de marxandatge clicant l’enllaç:

https://tienda.aecc.es/categoria-producto/campanas/campana-mama/

Les botigues que s’han adherit a la campanya són: Imagina’t, la Martina Kids&Us, Matalasseria Jordà, Maca Estètica, Boboli, Trasquilón, Sastreria Pizarro, Onment Psicologia, Chas &Chas Tea Co, La Saleta, Casablanca, Biking Point, Amb Art, Farmacia Domingo, Cereals & Milk, Electricitat Joan Marimon, D’Nas, Oktober Perruquers, Clínica Curull, Farmàcia Fullana, Vanessa Duque, El Lloro de la Negrita, Òptica Glass, Madonna Moda, Sports Catedral, la Botiga del Cafè, Les Mitges, Minimum, Casa Figueras, Farmàcia Fermín Sanz, Blume, Pilma Tarragona, Rifacli, Tallers i Joieria Blazquez ,  Beautiful Bride, Pirineos Tres.

 

Comparteix-lo: