Concurs d’aparadors de Nadal 2020

L’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping amb la col·laboració de l’Ajuntament convoquen un III Concurs d’Aparadors de Nadal a Tarragona. Aquest any el concurs portarà el nom de “AGRADAR-TE,  EL MILLOR REGAL”.

L’objectiu del concurs és premiar el treball dels comerciants que donen ambientació nadalenca als seus aparadors (comerç i restauració) millorant així la imatge comercial de la ciutat.

La temàtica serà la festivitat nadalenca.

Participants

Hi poden participar tots els establiments comercials i de serveis comercials de les àrees del Centre, Barris Marítims, Llevant, Nord i Ponent del municipi de Tarragona que s’hagin inscrit al concurs i que tinguin aparador en locals de baixos comercials.
Si un empresari disposa de diversos establiments, pot participar per cadascun dels seus establiments.

Inscripcions

A partir del dia 30 de novembre de 2020, s’obre el període d’inscripció formal al concurs d’aparadors de Nadal a TarragonaLes inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar a l’associació de comerciants Via T a través del formulari : https://forms.gle/kMh5PeveDq3AWqur9

La data límit per a les inscripcions és el 7 de desembre de 2020 per tal de que tingueu temps a fer les fotos als aparadors.

Consulta les bases : BASES CONCURS APARADORS 2020

Categories 

Hi hauran 5 categories de premis que seran finalistes del concurs:

  1. Reconeixement com a millor aparador de Nadal del Centre Tgn
  2. Reconeixement com a millor aparador de Nadal del BARRIS MARÍTIMS
  3. Reconeixement com a millor aparador de Nadal del NORD
  4. Reconeixement com a millor aparador de Nadal de Ponent Tgn
  5. Reconeixement com a millor aparador de Nadal de Llevant Tgn

Entre tots els finalistes, el establiment que hagi obtingut una major puntuació, serà anomenat com a Guanyador al millor aparador de Nadal de Tarragona 2020.

Una categoria o modalitat de premi pot quedar deserta, per manca de participants o per consideració i resolució del jurat del concurs.

Premis

–   A tots els finalistes se’ls entregarà un diploma nominatiu en reconeixement del seu aparador.

–   L’establiment de la categoria “Millor aparador del Nadal a Tarragona”, rebrà un reconeixement i un premi de 500 euros en Targetes Regal de la Via T.

Concurs digital:

Dins el concurs d’aparadors de Nadal, es crea un vot popular, on tothom que hi vulgui, podrà participar, triant el seu aparador preferit. Entre tots es sortejaran 100 euros en Targetes Regal Via T. El aparador que hagi obtingut més vots rebrà un Reconeixement com a “millor aparador de Nadal triat pels ciutadans “ Vot popular».

 

Comparteix-lo: