Conveni Col·laboració NETADENT

Noticies

Ens complau anunciar el conveni de col·laboració entre NETADENT i Via T, amb l’objectiu de proporcionar als nostres associats accés privilegiat a serveis de salut dental d’excel·lència.

A través d’aquesta aliança, els associats de Via T podran gaudir d’una sèrie de beneficis dissenyats per millorar la seva experiència i cura dental. Entre aquests beneficis es troben:

  • Revisions Personalitzades: Atenció especialitzada adaptada a les necessitats individuals de cada associat.
  • Estudis Especialitzats: Anàlisis detallades per assegurar diagnòstics precisos i tractaments adequats.
  • Visita Gratuïta: Una consulta inicial sense cost, que permet una avaluació completa de l’estat de la salut bucodental.
  • Descomptes Especials: Reduccions exclusives en una àmplia gamma de tractaments dentals, garantint així l’accés a serveis de qualitat a preus més assequibles.

Aquesta col·laboració té com a objectiu principal aportar un valor significatiu als nostres associats, contribuint al seu benestar general i promovent la importància de la salut dental dins de la nostra comunitat. Aquesta iniciativa no només millorarà la qualitat de vida dels nostres associats, sinó que també reforçarà el compromís de Via T amb la salut i el benestar de tots els seus membres.

Tarragona, 28 de Maig de 2024,

 

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust