Telpark regala 5,000 Vals d’Estacionament als comerços de la Via T de Tarragona per a la Campanya Bons Comerç 2024.

Noticies

Parking Rambla Nova telpark by Empark i la Via T de Tarragona han posat en marxa una campanya de distribució de 5,000 vals d’estacionament de 30 minuts als comerços associats. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar l’estacionament per als clients que visitin els comerços durant la campanya Bons Comerç, millorant així la seva experiència de compra.

La promoció, vàlida fins al 25 de juny, ofereix als clients la possibilitat d’estacionar de manera gratuïta durant 30 minuts en el pàrquing Rambla Nova Telpark durant la campanya amb l’entrega d’aquests vals.
Els comerços de la Via T seran els encarregats de distribuir aquests vals entre els seus clients, oferint un avantatge addicional i promovent les visites a la zona comercial.

 

Amb aquesta col·laboració Telpark i la Via T de Tarragona busquen donar suport als comerços locals, proporcionant una solució que faciliti l’estacionament.

Així, els nostres clients podran gaudir d’una major comoditat en realitzar les seves compres durant la campanya de Bons Comerç, essent l’objectiu final donar impuls per al comerç local.

Tarragona, 29/05/2024

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust