Viu la Setmana Santa al teu comerç!

Noticies

Una cinquantena de comerços s’han adherit a la campanya de decoració d’aparadors amb motius de la Setmana Santa de Tarragona aquest 2021.

L’objectiu principal és difondre aquesta tradició cultural tant arrelada a la nostra ciutat que compta amb més de 9000 associats que conformen les 13 entitats de Setmana Santa de Tarragona.

La campanya arrenca la setmana prèvia a la Setmana Santa pròpiament dita, per incentivar durant aquest dies a Tarragonins i possibles visitants de les nostres contrades a fer un passeig i poder observar aquesta expressió artística i cultural als aparadors dels comerços de la ciutat.

Aproximadament hi haurà 4 establiments dedicats a la mateix entitat, però tots ells amb motius ben diferenciats des de la vestimenta típica, instruments, ciris, fotografies o fins i tot algun dels misteris en miniatura.

Aquesta nova iniciativa fruït de la col·laboració entre la Via T i l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa té una intenció de continuïtat els propers anys, amb noves accions que es podran fer una vegada passi aquesta situació de pandèmia global.

 

Descobreix els comerços que col.laboren en la campanya : Llistat Setmana Santa

 

 

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust