La Via T apuja persianes 

Noticies

Després de gairebé dos de mesos de confinament, els negocis de Tarragona apugen persianes.

#ObrimTarragona és el lema que l’Associació de comerciants la via T Tarragona-Shopping vol impulsar. I és que, durant aquests dos mesos que hem pogut veure la ciutat tancada, trista i adormida, ens hem adonat i hem pres consciència de la vida que el comerç dona a la nostra ciutat.

Durant aquest confinament un 21% dels nostres associats han donat serveis ja sigui de forma presencial en els serveis essencials i a través de venda a domicili. A dia d’avui el 75% dels nostres associats  es troben en la Fase 1 , això implica que una gran quota de negocis han obert i per tant es reactiva el comerç local.

Ara més que mai hem de cuidar-nos i aixecar la nostra estimada Tarragona entre tots, aviat tornarem a estar al 100% per a tu, omplint comerços, espais públics, parcs i terrasses, gaudint dels museus, els teatres i les platges.

En aquesta Fase 1 que liderem des de Tarragona, hem de donar exemple i és per això que volem fer saber que els comerços de la Via T compleixen totes les mesures de seguretat.

Entre d’altres preparatius, es va fer una selecció col·lectiva d’EPI a través dels nostres propis associats del sector de la salut i prioritzant sempre el comerç de Km 0.

En tots els nostres comerços trobareu les diferents instruccions que haureu de dur a terme per poder accedir. Nosaltres ja en hem adaptat, ara us toca a vosaltres.

Ara més que mai queda’t a casa, queda’t a Tarragona i compra al comerç local.

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust