GRAN ÈXIT DEL PRIMAVERA SHOW

Noticies,Uncategorized

La primera edició del Primavera Show ha estat un autèntic èxit!

Volem expressar el nostre agraïment a cadascuna de les persones que vau formar part d’aquest esdeveniment, realment estem molt contents i satisfets de la benvinguda de la gent i de la gran afluència de públic que vam tenir.

També volem agrair a totes les botigues i negocis que han participat en la primera edició, van ser els protagonistes d’una vetllada molt especial on el comerç de Tarragona es va veure reforçat i on va mostrar les seves millors gales a un públic molt entusiasmat.

 

Agraïm a l’agència de models Magda Simó per la seva professionalitat a la desfilada i totes i tots els models.

També volem agrair a la restauració i l’excel·lent servei al Primavera Show. A més, volem reconèixer el treball de tot l’equip tècnic i la música de fi de festa dels 40 Clàssic!

No podem passar per alt el suport de l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona i dels nostres patrocinadors, la seva contribució va ser fonamental per a l’èxit de l’esdeveniment.

En resum, volem expressar el nostre més sincer agraïment a cadascun de vosaltres que vau assistir pel vostre suport, participació i col·laboració.

El Primavera Show va ser una gran experiència per a tothom i estem molt contents amb el resultat.

 

La Junta de la Via T ja s’ha posat en marxa per preparar la segona edició, aviat tindrem notícies.

Només dir-vos que doneu suport al comerç local, ofereixen productes fantàstics i un personal professional estarà encantant d’atendre’t.

Tarragona,  23 d’Abril

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust