Fira Multisectoria «Mostra’t Tarragona»

Noticies

– Primera Edició de la Fira «Mostra’t Tarragona»-

Descobreix la primera edició de la Fira Mostra’t Tarragona, organitzada per l’associació de comerciants Via T. Del 8 al 10 de Setembre, aquesta fira es trobarà en l’epicentre de la ciutat (Rambla Nova), promocionant els negocis locals i brindant una oportunitat única per a gaudir d’experiències i compres excepcionals.

L’objectiu principal de la fira és oferir visibilitat a les diverses marques participants i fomentar el suport als comerços locals de Tarragona. Serà una plataforma per a descobrir noves marques, explorar productes innovadors i delectar-se amb compres úniques.

La Fira Mostra’t Tarragona no sols es limita a les exposicions comercials, sinó que també ofereix una àmplia gamma d’activitats per a tots els públics. Podràs gaudir de serveis de personal shopper, participar en tallers, presenciar desfilades de moda, degustar deliciosos aliments i begudes, assistir a tallers de pentinats, gaudir de concerts en viu i descobrir les últimes tendències en bellesa, fins i tot hi haurà una exposició de vehicles!

Aquesta fira aspira a convertir-se en un referent reeixit en el territori, mantenint la seva continuïtat any rere any. Des de Via T, t’animem a participar en aquesta primera edició, ja sigui amb un lloc a l’aire lliure, com a patrocinador d’algun esdeveniment o activitat, o contribuint amb l’organització d’activitats de dinamització.

No et perdis l’oportunitat de formar part de la Fira Mostra’t Tarragona i submergir-te en l’energia i la passió dels negocis locals.

Uneix-te a nosaltres i descobreix tot el que Tarragona té per a oferir!

INSCRIPCIONS: VULL PARTICIPAR

 

Tarragona, 13 de Juny de 2023.

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust