Les Flors als carrers de la Via T

La nostra entitat ha tornat a fer canvi de flor, en aquesta temporada hem triat flor L’al·lelí, una planta que es caracteritza per florir a finals d’hivern i principis de primavera en tonalitats lila, blanc o rosa.

¡Una autèntica preciositat!

Avui us parlarem sobre les persones que ajuden a organitzar la campanya , La Laia Marbà Bordalba és la persona d’estructura que fa els transplantaments. És jardinera paisatgista i treballa a la Fundació des del 2014, on s’encarrega de dur a terme els projectes de neteja forestal, de neteja de franges d’urbanitzacions i tot el que tingui a veure amb les plantes i el paisatge. Ens ajuda i assessora en la organització, repartiment i direcció dels treballadors que l’acompanyen.

Sempre que pot va acompanyada d’un treballador de Formació i Treball, Empresa d’Inserció. Són treballadors que estan a la seu de Constantí on hi ha una planta de tria de sabates i de roba usada. A Constantí també hi ha treballadors que fan serveis de repartiment de donacions, recollida dels contenidors de roba o de paqueteria a domicili (a Tarragona, Reus i Vila-seca).

L’any passat van venir a fer els transplantaments el Moha, l’Isaac, el Mbarek, l’Abdil com a treballador d’estructura, entre d’altres.

Els darrers 6 mesos l’acompanya l’Amadou Balde, que treballa a la seu de Constantí a la tria de sabates. Li agraden les plantes i ha fet neteges de jardins. Ha estat en diverses campanyes de recollida de fruita i ha treballat en moltes feines diferents. Fa molts anys que viu a Catalunya.

Aquesta campanya va lligada a una acció d’inclusió amb la Fundació Formació i Treball.

També informar-vos que gràcies a aquesta campanya la nostra entitat forma part de Viles Florides.

Esperem seguir omplint els carrers de flors  aquest 2022.

Comparteix-lo: