Arriba la setena edició de LES BOTIGUES AL CARRER TGN.

Del 4 al 7 de març el comerç de Tarragona surt al carrer.

La Via T organitzada la VII Edició de LES BOTIGUES AL CARRER TGN amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. En aquesta edició estrenem nova imatge de la campanya amb un NOU LOGO CORPORATIU i nova mantelleria. Una quarantena de comerços de diferents sectors repartits per la zona centre de Tarragona, trauran els últims stocks de la temporada d’hivern a preus d’escàndol.

Com ja sabem, Tarragona té un comerç dispers i per tant es podran trobar expositors per diferents zones de la ciutat ( Part Alta, Zona Rambla Nova, Plaça Verdaguer, Carrer unió i Illa Corsini seran els principals zones d’actuació).

Per segon any consecutiu es dinamitzarà la zona de Plaça Verdaguer amb inflables per que sortir de compres es faci en família.

Per donar facilitats a l’hora d’aparcar , cal recordar que l’aparcament de Corsini té el preu de 0,50€ l’hora des dels divendres a les 21:00 hores fins dilluns a les 7:59. I els Aparcaments Municipals ofereixen una tarifa plana en la qual es pot aparcar 24 hores per 5.50€ al dia.

Comparteix-lo: