ELS COMERÇOS DE TARRAGONA, AMICS DELS ANIMALS

Noticies

Locals dog friendly

A tots els que tenim mascotes ens agradaria poder anar de compres, a dinar o sopar a un restaurant, anar de viatge e inclús entrar a museus amb el nostre pelut, però de vegades posposem aquestes accions perquè no ens deixen accedir amb ells.

Per sort, aquesta situació és cada vegada menys freqüent al nostre país, ja que estem assistint a un veritable boom pet friendly.

Un sector en plena expansió

D’acord amb les xifres de l’Associació Nacional de Comerç d’Animals de Companyia (ASAC), 4 de cada 10 llars espanyoles té, almenys, una mascota, essent el gos l’animal predilecte.

Es calcula que, a Espanya, són prop de 5.000 les botigues especialitzades en animals de companyia i 6.000 les clíniques veterinàries. Aquest sector ha aconseguit 25.000 milions d’euros com a volum de negoci a Europa el 2018, una xifra gens menyspreable, 1.000 milions de la qual corresponen a Espanya.

Com es pot veure, es tracta d’un sector ben posicionat que, a més, gràcies a l’impuls dels mil·lennistes continuarà recollint excel·lents resultats de negoci.

No obstant això, al marge de la casuística economicofinancera, no és menys cert que cada vegada som més conscients de la rellevància del benestar animal, consumim més productes eco sostenibles i som menys tolerants amb el maltractament animal.

En aquest context, els qui tenen mascota volen gaudir-ne també durant el seu temps lliure i el mercat és conscient d’aquesta necessitat, tenint en compte que, a més, es tracta d’un “client objectiu” amb poder adquisitiu.

Cada vegada són més els hotels, cases rurals, càmpings, restaurants o botigues que admeten l’entrada de gossos. Això sí, sempre lligats i, si pertanyen a les considerades com a races potencialment perilloses, proveïts de morrió. Per descomptat, sempre amb la seva assegurança de responsabilitat civil per a mascotes, per si de cas.

 Comunitats autònomes dog friendly

Catalunya, Andalusia i la Comunitat Valenciana constitueixen la tríada de comunitats autònomes més avançades pel que fa a l’admissió i a equipament hostaler caní.

El 34% dels allotjaments turístics de Catalunya són locals dog friendly.

No només admeten gossos, sinó que els organitzen activitats i els complimenten amb llits, menjar i joguines específiques per a ells. Les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona són les més destacades.

Locals PET FRIENDLY ( AMICS DELS ANIMALS ) : centres comercials i botigues

La Via T aposta per aquest format i és per això que es suma al projecte PetFriendly (amics dels animals) i vol informar-ne el ciutadà de Tarragona i del territori, ja que molts comerços permeten entrar animals, però els clients no n’estan informats i molts no hi entren perquè ho ignoren. És per això que hem creat un distintiu, perquè tant el client com el turista que visitin la nostra ciutat sàpiguen que, a Tarragona, els animals són ben rebuts.

Com veieu, el nombre de locals dog friendly no para de créixer i és que, fins i tot des d’una perspectiva comercial, resulta més rendible permetre l’accés a les mascotes.

Els clients se senten a gust i és més probable que tornin.

Consulta els comerços en el següent enllaç: Participants Pet Friendly

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust