Conveni amb la Direcció General de Formació Professional

Noticies

L’Associació de Comerciants Via T ha signat un conveni pioner amb la Direcció General de Formació Professional del Departament d’Educació, a través de la Coordinadora Territorial d’Ensenyaments Professionals, Rosa Carbonell. Aquest conveni representa un pas significatiu per a l’FP Dual a la regió, obrint les portes als associats de Via T per a la participació en aquest innovador programa educatiu.

Gràcies a aquest acord, els membres de l’associació tindran l’oportunitat d’acollir aprenents mitjançant estades formatives en beca o amb contracte, contribuint al desenvolupament professional dels joves de la comunitat.

La col·laboració estreta entre la Direcció General d’FP i el sector empresarial és essencial per garantir el èxit de l’FP Dual. Aquesta aliança exemplifica l’impuls i el compromís enfortidor entre l’educació i el món empresarial, amb l’objectiu de brindar oportunitats de formació pràctica i rellevant als estudiants del Camp de Tarragona.

A través d’aquesta iniciativa, confiem en que els estudiants tindran accés a una formació més completa i alineada amb les necessitats del mercat laboral, preparant-los adequadament per a futures oportunitats professionals.

Tarragona, 26/03/2024

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust