CONSULTORIA ONLINE GRATUÏTA ASSOCIATS VIA T

Noticies

Quantes vegades t’has preguntat sobre la importància de tenir presència a Internet quan ets un negoci local, i quan els recursos, tant econòmics com de temps no et sobren?

El que vols saber és què aportarà tot això de la presència online al teu negoci. Vendré més per tenir presència a Internet?

Quimeras és una agència de comunicació i màrqueting ubicats a la ciutat de Tarragona, com tu.  I per aquest motiu ofereixen en exclusiva als socis de la VIA T una consultoria online gratuïta, i ajudar-te a entendre la importància de seguir una estratègia online i de l’inútil que pot resultar estar-hi per estar.

La presència online pot augmentar el posicionament de la teva botiga física i les vendes, però quina és la clau? Orientar les estratègies digitals a optimitzar al màxim l’experiència de l’usuari.

Només has d’omplir el formulari i nosaltres farem la resta, una vegada tinguem els resultats (2 dies màxim), contactarem amb vosaltres per explicar-vos com us podem ajudar si voleu fer créixer el negoci amb el marketing digital.

Aquesta sessió consisteix en:
  • Informe gratuït: revisió de la fitxa del teu negoci a Google; anàlisi de paraules clau del teu sector i posicionament del teu negoci; revisió de la teva presència web en versió mobile; i anàlisi de les teves xarxes socials.
  • A partir d’aquesta informació, ens posarem en contacte amb tu per a explicar-te els resultats i entendre la situació de la teva empresa.
  • Marcarem el camí a seguir per a aconseguir les teves metes. I en el cas que acceptis, el nostre equip prepararà una proposta per ajudar-te a enfocar una estratègia personalitzada.

Per demanar més informació fes click al següent enllaç:  https://quimeras.cat/viat/

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust