Carnet Soci Via T

Noticies

– Et presentem el Carnet de Soci Via T! –

  • Què és?

El carnet de soci Via T és una targeta digital exclusiva que identifica cada soci com a membre de la nostra associació. On brinda accés a beneficis exclusius, tant per a tu com per als teus treballadors i els teus familiars.

  • Com ho aconsegueixo?

Obtenir el teu carnet de soci és molt senzill. Si ets soci de Via T, el carnet el creem amb el teu nom de comerç i número de soci i t’ho facilitarem per correu electrònic. Recorda que aquest carnet és digital. (El número de soci és exclusiu a cadascun dels comerços associats, no hi ha cap número repetit).

  • Quins avantatges té?

El Carnet de Soci Via T t’obre les portes a uns avantatges i descomptes en tots els comerços afiliats a la nostra associació.
Aquí et presentem alguns dels avantatges:

  1. Descomptes especials: Gaudeix de descomptes exclusius en una àmplia selecció de productes i serveis en tots els comerços participants.
  2.  Promocions exclusives: Com a soci, rebràs accés prioritari a promocions i ofertes especials. Mantén al punt de les últimes novetats i beneficia’t de preus reduïts, esdeveniments exclusius i oportunitats úniques de compra.
  3. Beneficis per als treballadors i les famílies: El carnet de soci no sols et beneficia a tu, sinó també als teus sers estimats. Els treballadors dels comerços associats i les seves famílies també poden gaudir dels avantatges i descomptes exclusius, creant així una experiència de compra encara més satisfactòria per a tots.

 

  • Quan caduca el carnet?

El carnet té una durada d’1 any. A partir de 12 mesos i es renova automàticament.

 

  • DISSENY

Etiquetes:

Comparteix :

Altres noticies

Més informació

Si necessiteu més informació contacteu amb nosaltres i us informarem amb molt de gust