Aparadors de pel·lícula!

Campanyes,Noticies

Viu el cinema als carrers de Tarragona amb la Via T i el Festival REC!

Ens complau anunciar una emocionant col·laboració entre la Via T i el REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona. Junts, volem omplir els carrers de Tarragona amb l’esperit del cinema i revitalitzar l’ambient local, creant una experiència única per a la nostra ciutat.

Decora el teu aparador i participa!

Del 15 de novembre al 8 de desembre, Tarragona es transformarà en una ciutat de cinema, coincidint amb la 24a edició del REC Festival, que se celebrarà del 4 al 8 de desembre a diferents espais de la ciutat.

Com a part d’aquesta col·laboració, els comerços de Tarragona decoraran els seus aparadors amb motius cinematogràfics. Aquest pot incloure referències a diferents gèneres com ara el cinema clàssic, ciència-ficció, pel·lícules d’aventures, cinema noir, pel·lícules independents, o altres ítems culturals.

La decoració estarà visible des del 15 de novembre fins al final del festival, el 8 de desembre.

Mecànica de la campanya

  • Entrades per a la inauguració del Festival: Cada comerç participant podrà sol·licitar una entrada doble personalitzada per assistir a la inauguració del REC Festival, que tindrà lloc el dimecres 4 de desembre.
  • Entrades per als clients:
    • Els 50 primers clients que facin una compra mínima de 24 € o superior en les botigues participants podran aconseguir una entrada doble per al festival.
    • Per recollir l’entrada, els clients han d’anar a les oficines de Via T i mostrar el tiquet de compra. (En un horari de 9:00 a 17:00 de dilluns a dijous i els divendres fins les 15:00 h).

La Via T de Tarragona, 22 d’Octubre de 2024.

Etiquetes:

Comparteix :