Vine als EsmorzApps!

El món dels dispositius mòbils està canviant profundament els processos de compra i conseqüentment el comportament dels consumidors. A l’actualitat, 9 de cada 10 catalans tenen un telèfon mòbil a les seves mans i és imprescindible tenir-ho en compte a l’hora d’adaptar-se a aquest nou escenari, per tal d’optimitzar els recursos i poder captar la satisfacció i millorar l’experiència de compra.

Amb la finalitat de donar a conèixer les solucions tecnològiques i promoure la innovació i les noves tecnologies en el camp del comerç i dels serveis, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya organitza el cicle de sessions anomenades “Esmorzapps. Aplicacions al servei del comerç”. Unes trobades on es presenten diferents solucions tecnològiques de la mà dels mateixos desenvolupadors que les han creat.

Veniu a conèixer en primera persona les accions de Gioop, Ofer.cat, My Bloo i Universal Customer en una nova edició del cicle “Esmorzapps. Aplicacions al servei del comerç” a la ciutat de Tarragona, el proper dilluns 16 d’octubre de 2017 a les 9:30 hores.

Aquesta edició comptarà amb la col·laboració de Pimec Comerç i de l’associació de comerciants de VIA T, Tarragona Shopping.

 Programa:

09.30 h      Benvinguda de la Sra Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials del Departament
d’Empresa i Coneixement a Tarragona

10.00 h      Presentació PimeComerc

10:20 h      Presentacions de les aplicacions: Gioop, Ofer.cat, My Bloo i Universal Customer

11.20 h      Torn obert de paraules

11.35 h       Cafè Networking

 

Tots els interessats es poden apuntar a través d’aques enllaç.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?