‘Tot queda a casa’, la primera campanya comercial impulsada conjuntament entre Tarragona i Reus

Tarragona i Reus s’uneixen comercialment per primer cop en la seva historia amb l’objectiu d’impulsar el comerç d’ambdues ciutats mitjançant la campanya ‘Tot queda a casa’ des del dissabte 25 de març al dissabte 8 d’abril. D’aquesta manera, La Via T i el Tomb de Reus, associacions comercials d’una ciutat i altra, han organitzat un seguit de propostes dirigides als comerços adherits, més de 300 en total, i els seus clients, amb què podran guanyar premis i descomptes.

Entre elles, el ‘Rasca-rasca’ permetrà durant tota la campanya anar acumulant tiquets de compra i guanyar premis directes com entrades per museus, teatres, futbol, visites guiades, la bossa de la campanya, etc. Per cada 20€ en compres, el client pot anar a l’oficina de Turisme de la Rambla (Tarragona) i/o, la Capsa Gaudí (Reus) i rebrà un rasca-rasca amb premi segur. Els tiquets es poden acumular entre si però només es poden fer servir una vegada.

A la vegada els premis es poden intercanviar mitjançant la plana Facebook de la campanya on per altra banda els comerços convidaran als seus clients a fer-se una foto amb el barret promocional i penjar-la. La ciutat amb més fotografies rebrà el títol de ‘La ciutat més compromesa amb el comerç local’, i la foto més votada rebrà un premi de 300€ a bescanviar entre els establiments.

Desfilades i performance

La campanya arrencarà dissabte amb una desfilada de moda a cadascuna de les dues ciutats, sota la coordinació de l’agència Magda Simó i la perruqueria de Trasquilón. A les 12h a Peixateries Velles de Reus i a les 18h al Passeig de les Palmeres de Tarragona.
Paral·lelament, a les tardes diversos actors promocionaran la campanya convidant a participar i caricaturistes oferiran un record de la campanya.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?