Per què associar-se a la Via T? Descobreix-ne els avantatges!

Ser una empresa i estar associat a la Via T no només significar ser membre de l’organització comercial més gran de la ciutat, sinó que, a més, té un gran ventall d’avantatges per a tu, i per al teu negoci.

Per exemple, si ets soci de la Via T, entrararàs en una xarxa de col·laboració entre la resta d’associats, i podràs gaudir dels seus avantatges exclusius per altres membres.

Orthoclinic celebra el 15è aniversari fent un 15% de descompte en els tractament privats i d’implantologia a les empreses de la Via T.

Per la seva banda, On Ment et regala la primera visita gratuita no només per a tu o els teus treballadors, sinó també pels teus familiars. On Ment, a més, t’ofereix un 10 % de descompte en tots els seus serveis. Descobreix-los!

Qui també ofereix un descompte també per associats i familiars és el centre mèdic Laser2000. En concret, el centre us ofereix un 15% de descompte en tots els tractaments.

Si creieu que ja toca anar a la perruqueria, Trasquilón ofereix un 10% en els seus serveis, tant de perruqueria com d’estètica. Per si fos poc, la perruqueria Oktober ofereix fins un 15% en els seus serveis

Si necessiteu una ajuda amb l’idioma quan s’apropen les dates amb més turistes, Estudiar és Fàcil ofereix un 50% de descomptes en la matrícula dels cursos per aprendre idiomes. Don’t miss it!

Però això no és tot! Només per ser associat a la Via T, us oferim un seguit d’ofertes dels que només gaudiràs pel fet de ser-ho.

Necessites anunciar-te per a promocionar el teu negoci? El Diari Més Tarragona et posa les coses fàcil aplicant als associats un descompte del 15% sobre les tarifes vigents del servei que ofereixi.

Salut i Treball ofereix un 10% de descompte a tots els clients en contractar el servei de riscos laborals.

Per la seva banda, Setenergia, us ofereix conèixer, sense cap tipus de compromís, un servei d’Anàlisi i Optimització Tarifària. No pagueu més per la llum que consumiu si Setenergia ho pot evitar!

Per últim, l’Aquum Spa ofereix de forma gratuïta vals de 2×1 per a que el teus clients es relaxin a l’spa i, alhora, fidelitzar-los al teu negoci.

Cada cop són més els avantatges que podreu gaudir si us associeu a la Via T. Si en voleu més informació, no dubteu en visitar la pestanya avantatges. Som més de 100 associats!

Us hi esperem!