Per què associar-se a la Via T? Descobreix-ne els avantatges!

Ser una empresa i estar associat a la Via T no només significar ser membre de l’organització comercial més gran de la ciutat, sinó que, a més, té un gran ventall d’avantatges per a tu, i per al teu negoci.

Per exemple, si ets soci de la Via T, entrararàs en una xarxa de col·laboració entre la resta d’associats, i podràs gaudir dels seus avantatges exclusius per altres membres.

Orthoclinic celebra el 15è aniversari fent un 15% de descompte en els tractament privats i d’implantologia a les empreses de la Via T.

Per la seva banda, On Ment et regala la primera visita gratuita no només per a tu o els teus treballadors, sinó també pels teus familiars. On Ment, a més, t’ofereix un 10 % de descompte en tots els seus serveis. Descobreix-los!

Qui també ofereix un descompte també per associats i familiars és el centre mèdic Laser2000. En concret, el centre us ofereix un 15% de descompte en tots els tractaments.

Si creieu que ja toca anar a la perruqueria, Trasquilón ofereix un 10% en els seus serveis, tant de perruqueria com d’estètica. Per si fos poc, la perruqueria Oktober ofereix fins un 15% en els seus serveis

Si necessiteu una ajuda amb l’idioma quan s’apropen les dates amb més turistes, Estudiar és Fàcil ofereix un 50% de descomptes en la matrícula dels cursos per aprendre idiomes. Don’t miss it!

Però això no és tot! Només per ser associat a la Via T, us oferim un seguit d’ofertes dels que només gaudiràs pel fet de ser-ho.

Necessites anunciar-te per a promocionar el teu negoci? El Diari Més Tarragona et posa les coses fàcil aplicant als associats un descompte del 15% sobre les tarifes vigents del servei que ofereixi.

Salut i Treball ofereix un 10% de descompte a tots els clients en contractar el servei de riscos laborals.

Per la seva banda, Setenergia, us ofereix conèixer, sense cap tipus de compromís, un servei d’Anàlisi i Optimització Tarifària. No pagueu més per la llum que consumiu si Setenergia ho pot evitar!

Per últim, l’Aquum Spa ofereix de forma gratuïta vals de 2×1 per a que el teus clients es relaxin a l’spa i, alhora, fidelitzar-los al teu negoci.

Cada cop són més els avantatges que podreu gaudir si us associeu a la Via T. Si en voleu més informació, no dubteu en visitar la pestanya avantatges. Som més de 100 associats!

Us hi esperem!

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?