Obertes les inscripcions al Fora Stock al Carrer

Els dies 1,2,3 i 4 març tindrà lloc la Fira Fora Stock al Carrer. La principal novetat és que tots els comerços que ho desitgin podran instal·lar-se davant els seus establiments. A diferència d’altres anys ja no es farà enmig de la rambla, sinó a la mateixa localització del comerç. D’aquesta manera serà molt més fàcil la logística i no hi haurà despeses extraordinàries. A més amb aquesta variació s’amplia el nombre de dies que els comerços podran tenir la seva parada al carrer, així aquest any seran 4, de dimecres a dissabte.

Totes les persones que estiguin interessades a apuntar-se ho poden fer a través d’aquest enllaç el termini màxim és el 6 de febrer. Pels socis la inscripció és gratuïta i els no socis han de pagar 90 euros. Això inclou:

  • 1 Taula: Pot ser de 2×0.8 o de 2×1.08 (S’haurà de retornar al finalitzar la fira).
  • 1 Mantell corporatiu, obligatori posar-lo. (S’haurà de retornar).
  • 50 bosses per entregar durant els dies de la Fora Stock.
  • Cartellera de preus i/o descomptes igual per tots.

IMPORTANT: És obligatori que tots els comerços posin el mateix mantell i els mateixos cartells. La intenció és cuidar molt la imatge per això qui no compleixi les normes haurà de retirar les taules. Es pot treure un burro, però sempre mirant de no interferir amb els vianants.

 

 

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?