Nova Campanya 30×100

El Centre Comercial la T de Tarragona sorteja 3000 Euros en vals de compra.

En total es repartiran 30 premis ( vals de 25€)  de 100 euros per bescanviar únicament a les botigues adherides a aquesta campanya.

Es repartiran butlletes numerades durant tot un mes, les quals hauran de validar-se a www.guanya3000.centrumclick.com i a més podran entrar al sorteig d’una tauleta d’última generació.

l’inici serà el proper divendres 15 de novembre i finalitzarà el 17 de desembre, el Sorteig serà davant notari el 18 de novembre a les 10.00 i sortiran els guanyadors a diversos mitjans de comunicació :

Diari Més Tarragona, a la nostra Pàgina de oficial de Facebook CENTRE COMERCIAL LA T DE TARRAGONA al nostre Twitter @laTdeTarragona i a totes les botigues participants.

El Centre Comercial la T de Tarragona sortea  3000 Euros en vales de compra.

En total se repartirán 30 premios ( vales de 25€)  de 100 euros per descambiar únicamente en las tiendas adheridas a esta campaña.

Se repartirán boletos numerados durante todo un mes, los cuales habrán de validarse www.guanya3000.centrumclick.com i además podrán entrar en el sorteo de una tableta de última generación.

La campaña se inicia el viernes 15 de noviembre i finaliza el martes 17 de diciembre.

El sorteo será delante notario el 18 de diciembre y los boletos finalistas serán publicados el 19 de diciembre en los siguientes medios:

Diari Més Tarragona, nuestra Página de oficial de Facebook CENTRE COMERCIAL LA T DE TARRAGONA en nuestro Twitter @laTdeTarragona y en todas las tiendas participantes.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?