El Nadal de Tarragona més musical amb La Via T

El Nadal Musical arriba a la seva 3a edició de la mà de l’Associació de comerciants La Via T. Del 16 al 23 de desembre els carrers de Tarragona s’ompliran de música i d’esperit nadalenc gràcies a la participació d’una vintena de grups musicals professionals que amenitzaran les compres típiques d’aquestes dates.

El projecte Nadal Musical va néixer fa tres anys per iniciativa de La Via T, i any rere any ha anat rebent millor acollida, tant per part del públic com per part del teixit comercial de la ciutat.

Com sempre, aquesta iniciativa té un rerefons solidari. Per cada compra que es pagui amb una targeta de crèdit/dèbit de Caixabank en els establiments associats a La Via T durant el període de compres del 16 al 23 de desembre, l’Obra Social “la Caixa” farà un donatiu de 0,25 euros. L’entitat que rebrà aquest donatiu serà Llar Natalis.

Durant la presentació de l’esdeveniment, la Consellera de Comerç i Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, ha assegurat que la seva voluntat és fer de Tarragona «una ciutat on la gent vingui per Nadal per a escoltar música». De fet, per Ferrando, ha assegurat que «iniciatives com el Nadal Musical fan que el teixit comercial de la ciutat se’n beneficiï».

El projecte Llar Natalis

Llar Natalis és un projecte iniciativa del Centre d’Orientació Familiar (COF) de l’Arquebisbat de Tarragona que té com a finalitat acollir dones en estat de gestació sense recursos, per donar’ls l’atenció necessària. L’entitat els hi dóna allotjament, alimentació -la necessària perquè es desenvolupi correctament el seu embaràs-, atenció mèdica, atenció al seu fill -nutrició adequada, higiene i atenció mèdica-.

Tota aquesta atenció els hi és proporcionada durant la seva estada estant embarassades i entre 3 i 6 mesos després del part segons les possibilitats d’inserció de la mare en la societat.

 

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?