La Via T amb el festival Minipop

V Festival Minipop els dies 5,6 i 7 de juny a Tarragona.
Éxit rotund d’assistència i confirmació de festival de referència.

 

Entre les prop de 4.000 persones que s’han posat la polsera, hi havia cares conegudes com Guillem Gisbert, de Manel, Miquel Àngel Landete, de Sènior i el Cor Brutal, o Joan Reig, dels Pets, atrets per un cartell musical que combina artistes de prestigi amb noves descobertes.
El Minipop ha triomfat i s’ha convertit en un festival de referència en els àmbits del pop independent i del públic familiar. Ho demostra, entre altres indicadors, l’interès que ha despertat la cinquena edició del festival entre músics, programadors i mitjans de comunicació, que han valorat la proposta del Minipop i no se l’han volgut perdre.
La Via T conjuntament amb el Minipop em sumat sinergies i hem propossat una interessant promoció per a tots els assistents al festival. Es tractava d’una Targeta Regal valorada en 15€ la qual es va entregar a cada  família que ha visitat el festival.
Aquesta targeta anava acompanyada amb una petita guia de botigues participants  i un mapa per ubicar-les tot indicant la compra mínima per poder aplicar el descompte, que pot variar depenent del comerç.
[highlight]Consulta les diferents botigues adheirdes a la promoció en el següent flyer: flyer via T tendes adherides MINIPOP[/highlight]

Consulta els comerços participants:
flyer_imatge

A banda, qui vulgui aparcar de dilluns a divendres les 24 hores per 2,95€ i els caps de setmana per 1,95€ podrà fer servir la campanya HAPPY PARKING i  aparcar al Campus URV Tarragona ( Av. Catalunya ) i nomes caldrà que els segellin el ticket del parking a qualsevol comerç de la Via T.

Pots consultar  el programa sencer del Minipop fent clic aquí

Esperem que hagueu gaudit del festival i de les nostres promocions.
Fins l’any vinent.
Us hi esperem!

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?