La Vª edició del Night & Shop by Tarragona, un èxit

Més de 90 comerços van participar en la Vª edició de la Night & Shop by Tarragona. Els establiments, que el 3 de juny van allargar el seu horari d’apertura fins les 00h de la matinada, van ser els protagonistes d’una nit de juny perfecta per a realitzar diverses compres. Es van celebrar múltiples activitats paral·leles que van dinamitzar els carrers en una vetllada genial.

Per la desfilada de moda van passar més de 2000 espectadors amb la qual cosa, des de la Via T, ho qualifiquem com un “èxit total”. La bona rebuda d’aquest tipus d’activitats fa que des de l’organització es plantegi fer més desfilades en altres esdeveniments i/o campanyes. Aquests actes vesteixen la ciutat de gala, i dóna la oportunitat a la botiga encarregada de fer el passi de podre mostrar al públic allò que te al seu establiment.

A banda, les activitats que es van realitzar en carrers paral·lels com Unió, Governador Gonzalez i Plaça Verdaguer també van funcionar molt bé. El resultat de la jornada es positiu, les botigues van vendre i els clients van obtenir articles a preus més reduïts sense haver d’esperar al període de rebaixes. A d’altres els va servir per que la gent conegués el seu establiment i es va donar l’oportunitat de tallar carrers vestint-los de gala i  donant una mica d’oxigen motivador al sector del comerç.

Una cinquena experiència molt positiva que de ben segur es repetirà l’any vinent.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?