Arriba la segona edició del Workshop d’aparadorisme

El dia 8 de març s’impartirà a l’Hotel Lauria la II Edició del Workshop d’aparadorisme Learining by Doig, la traducció és «aprendre a fer». Anirà a càrrec de l’aparadorista Jackeline Jorba, mediadora artística, docent i creativa a TAO projectes. A més ha col·laborat amb empreses com Benetton, Nespresso i Decathlon Espanya. També ha redactat per a revistes especialitzades en interiorisme i en l’àmbit de màrqueting, així com temaris d’aparadorisme i merxandatge audiovisual. Us podeu apuntar a través d’aquest enllaç.

La jornada es dividirà en dues parts; la més teòrica i un taller pràctic.

Jornada Tècnica. De la idea a l’aparador

Tindrà lloc el 8 de març i estarà inspirat en la primavera i tot el procés que fan les llavors fins a arribar a florir, la llavor com a símbol de les idees que plantarem. Aquesta edició inclou càtering

Jornada Pràctica. Muntem un aparador entre tots

Es planteja vivenciar un projecte de creació d´aparador totalment pràctic, podent experimentar i participar en primera persona en totes i cadascuna de les etapes de creació. Durant la primera sessió treballarem plegats en tota la recerca de tendències per aquesta primavera 2018, paletes de colors, materials, per tal de poder elaborar el projecte creatiu i posteriorment en la següent sessió materialitzar la idea en un espai real. Aquesta jornada tindrà lloc el 22 de març.

Aquestes sessions van adreçades a totes les persones cansades d’adquirir conceptes teòrics i amb ganes d’experimentar la creació i materialització d’un aparador. Tothom que es vulgui apuntar ho pot fer a través d’aquest enllaç.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?