Arriba la V edició del Night & Shop by Tarragona

El pròxim 3 de juny se celebrarà la V Edició de la Night&Shop by Tarragona, esdeveniment creat per vestir de gala els comerços de la ciutat. Els establiments participants allargaran la seva obertura fins les 12 de la nit i oferiran descomptes, regals, promocions i moltes activitats per poder gaudir de la nit més màgica del comerç de Tarragona.

Enguany comptem amb les següents activitats:

  • Inaugurarem la Night&Shop by Tarragona amb una desfilada que tindrà lloc a la Rambla Nova de Tarragona a càrrec de l’agència de models MAGDA SIMÓ. Es faran 2 passades, la primera a les 20h i la segona a les 22:30h.
  • A la Plaça Verdaguer, a partir de les 20:45 comptarem amb un concert a càrrec de Pig Fat, duet de Blues format per l’americà White Boy White i Jr Blues Charley.
  • Per quan ens entri la gana podrem visitar els carrers Unió i Governador Gonzalez, on hi haurà dos espais Gastromusicals.
    • El carrer Unió l’ambientarem amb Food Trucks, zona chill out, barra i The Prymys Dj.
    • Al carrer Governador Gonzalez hi trobarem el Peix que es mossega la cua i el Bar Al Coimbra, els quals traslladaran el restaurant al carrer i podrem degustar deliciosos tastets. Tot això acompanyat dels Alumnes del prestigiós Dj André Vicenzzo (Plastic Tarragona) conegut pel seu pas per les millors sales de Eivissa amb el Matinee Group.
  • La Txaranga la Capona animarà la zona del Mercat passant pel carrer Solé, Reding, Governador Gonzalez i rodalies.
  • Per acabar, ens anem tots a fer la Festa Final al Highland on a part de poder prendre una copa, es faran varis sortejos, entre ells un viatge a Eivissa per 2 persones, un rellotge de marca i moltes sorpreses més.

I doncs? Vens de Shopping?

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?