La Cambra de Comerç de Tarragona ofereix un diagnòstic gratuït del vostre comerç

Us agradaria que un expert fes una diagnosi del vostre comerç de manera totalment gratuïta? Doncs esteu d’enhorabona!

La Cambra de Comerç de Tarragona impulsa «Revitalitza el teu comerç». Tot seguit us donem la informació necessària per a què en podeu gaudir!

És per a vosaltres?

El Diagnòstic d’Innovació comercial es dirigeix a autònoms, microempreses i pimes del sector comercial detallista que comptin amb, almenys, un establiment comercial o punt de venda físic. No importa el subsector al qual pertanyis o quin tipus de productes venguis, sempre que el teu CNAE-2009 sigui Grup 47 o el teu IAE sigui dels epígrafs 64, 65 o 66.

Quin preu té?

Els i-DAI que es realitzin l’any 2016 són totalment gratuïts per a l’empresari en estar subvencionats al 100% pel Ministeri d’Economia i Competitivitat a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2016 i per fons europeus FEDER, gestionats per les Cambres de comerç. Per tant no et costarà res ni hauràs d’avançar cap diner per ser beneficiari d’aquest servei.

I com es fa?

El procediment consisteix en un assessorament personalitzat a través de la presa de dades per part d’un tècnic-consultor, assignat per la Cambra de Tarragona, que et visitarà en el teu comerç. El consultor et sol·licitarà la informació addicional que necessiti per completar el diagnòstic. Com a resultat del treball, el consultor et farà lliurament d’un complet informe amb el resultat del diagnòstic i les propostes recomanades abans del 30  de novembre.

Què s’analitza exactament?

El diagnòstic e-DAI se centra en la valoració de tres aspectes clau en la gestió del punt de venda: Competitivitat del teu comerç. Posicionament de mercat. Àrees prioritàries d’innovació i noves tecnologies.

Com ho puc sol·licitar?

Pots sol·licitar qualsevol d’aquests serveis a la Cambra de Tarragona (Av. Pau Casals, 17). Allí t’informaran sobre els passos a seguir.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?