La 15a Fora Stock se celebrarà del 29 al 31 de juliol

La Fira Fora Stock arriba a la seva 15a edició. L’activitat, impulsada des de l’Associació de Comercials Via T, va dirigida a qualsevol tipus de comerç o empresa de serveis que tingui ganes de donar-se a conèixer, promocionar els seus productes, liquidar Stocks i fer una petita mostra del que pot trobar al seu establiment fent del seu estand un petit aparador .

L’acte de celebrarà els dies 29, 30 i 31 de juliol a la Rambla Nova de Tarragona (Trams Teresianes i Metropol), el nucli comercial de la ciutat. El fet de poder estar durant 3 dies en aquest emplaçament privilegiat permet donar-se a conèixer i poder gaudir d’un flux de gent molt superior que quan ens trobem als carrers secundaris.

Els horaris de la Fira Fora Stock seran els següents.

Divendres 29: 17h a 23h (22h botigues)
Dissabte 30: 10h a 23h (22h botigues)
Diumenge 31: 10h a 22h/23h

(El dissabte i diumenge es podrà tancar al mig dia de 15h a 17h si es considera oportú, hi haurà vigilància).

Activitats

Recordeu que en el vostre espai podeu organitzar algun tipus d’activitat però ens haureu d’informar annex amb el full d’inscripció.

La bona rebuda de la zona gastronòmica ens aporta més clients i “futurs compradors” per tant la mantenim afegint Foodtrucks i una bona gastrononòmica amb taules i cadires.

Programació

 • Divendres
  • 18:30-22:30: Inauguració i animació amb Dj’s
 • Dissabte
  • 11:00-15:00 The prymmis
  • 21:00-22:30 Soulman Quartet
 • Diumenge
  • 17:30-21:30: DJ Jobo Fresno

Informació d’interès: aprofitem la data de la Fira amb l’arribada d’un creuer a la ciutat de Tarragona, el qual arriba el dissabte a les 8 del matí i marxa el diumenge a les 24 de la nit, creiem que es molt positiu el fet d’estar instal·lats a la rambla en aquestes dates, sent un punt d’atracció pels visitants. A tots els visitants se’ls farà arribar informació de la Fira.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?