Jornada de Comerç i Consum Drets i deures dels consumidors i els comerciants en el comerç català

És possible limitar la quantia de pagament amb targeta bancària? És obligatori tornar els diners en cas de devolució de productes en perfecte estat? Es poden emetre vals de compra? Si tinc una inspecció, com haig d’actuar? Segurament us haureu fet alguna d’aquestes preguntes en algun moment o altre. Moltes de les obligacions i drets dels comerciants que s’estableixen en el Codi de Consum encara són força desconegudes per molts de nosaltres: publicitat de l’horari comercial, requisits dels preus, etiquetatge, comprovants de compra, rebaixes, ofertes i promocions, garantia dels béns de consum, obligacions en la prestació de serveis, fulls oficials de reclamació i denúncia…

Us convidem a conèixer i resoldre tots aquells dubtes que tingueu en aquesta xerrada que hem preparat per el proper 8 de novembre de 2016 de 15:00h a 16:30h A Pimec Tarragona, (Marquès de Montoliu, 3 – Tarragona)

Comptarem amb la participació de Badaín Solan, Inspectora de l’Agencia Catalana de Consum.

Informació i inscripcions, Sra. Judit Sentís (977081151), dinamitzadora de la ViaT, Sra. Montse Àlvarez (977211188) Coordinadora de Pimec Comerç.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?