Torna la Easter Egg Huny by La Via T

L’associació de comerciants Via T ha presentat la segona edició de la Easter Egg Hunt amb col·laboració de la Martina Kids and us.

La campanya es divideix en dues parts, la primera en la gimcana de comerços on els nens podran fer-se amb el passaport de participació en qualsevol dels establiments participants i seguir la ruta.

Com funciona?

Cada cop que una nena o nen vagin a un dels establiments participants els segellaran la casella corresponent al negoci en qüestió i rebran un ou de xocolata coma premi, i així consecutivament fins obtindré tots els segells. Descarrega’t el passarport : PASSAPORT

Un cop omplerts totes les caselles podran dipositar el passaport de participació a la Via T o en qualsevol de les dues acadèmies de la Martina kids and us de Tarragona ( Avinguda Montoliu o Vall de l’arrabassada ).

Premis:
– Ou de xocolata gegant de 6 kg – Velvet TGN
– Mona de pasqua de xocolata – Pastisseria Montserrat
– Mona de pasqua sense gluten – Sense TGN
– Fun week – una setmana de casal d’estiu – Martina Kids and us
– 100 euros en Targetes regal per anar de shopping – Via T
– 1 targeta regal de 50 euros – BOBOLI TGN

» És imprescindible omplir totes les caselles per poder participar en el sorteig.  No obstant això, si no finalitzen totes les caselles hauran passat una estona divertida i tindran com a premi els ous de pasqua que hauran caçat. Aquesta és una campanya enfocada per fer en família on l’important és participar i si de passada aconseguim un dels premis millor que millor, però pel simple fet de començar la ruta ja guanyem ous de xocolata i això agrada molt als nens destaca Judith Sentís.

Durant la gimcana es repetiran 1500 ous de xocolata, per tant, suggerim que els nens portin una bosseta o cistell per anar a fer les rutes per les botigues. La gimcana comença aquest divendres 17 de març i finalitza el 31 de març.

 

 

La segona part de la campanya es realitza l’1 d’abril al Pont del diable en horari de 10.30 a 11.30 , on es repartiran més de 3000 ous de xocolata per una zona delimitada on els caçadors d’ous de pasqua podran portar els seus cistells i fer la gran recollida, aquesta part de la campanya l’organitza l’acadèmia Martina kids and us i per poder participar s’haurà d’omplir prèviament un formulari de participació,  un cop finalitzada la cacera es farà el sorteig de la gimcana de forma presencial, aproximadament a les 12 hores.

Un dels premis estrella és l’ou gegant de xocolata, En Marc Garcia de la pastisseria Velvet Tgn ens comenta “Per a nosaltres és molt important participar en iniciatives que fomenten el comerç de proximitat. Des de Velvet sempre volem implicar-nos en projectes com aquest, en el que hi guanyem totes. A més, ho fem amb producte de qualitat, amb un ou elaborat de manera tradicional amb 6 kg de xocolata belga. Esperem que molta gent hi participi»

Des de l’organització s’agraeix a tots els col·laboradors la seva participació i es recorda que accions d’aquest tipus són molt beneficioses pel teixit comercial de Tarragona , quan sumes esforços i sinèrgies surten campanyes així de boniques i ja ens plantegem noves sorpreses per la tercera edició, afirma Judith Sentís.

*MOLT IMPORTANT; EL PÀRQUING DEL PONT DEL DIABLE ÉS LIMITAT, PER TANT RECOMANEM VENIR AMB TRANSPORT PÚBLIC O BÉ TENIR EN COMPTE LES DIFERENTS ZONES D’APARCAMENT I NO NOMÉS LA DEL DAVANT MATEIX DEL PARC.*

  • Pàrquing aforament limitat pont del diable; https://goo.gl/maps/TfWMJ5XFmxPH3xJn7
  • Pàrquing entrada per Sant Salvador; sortir per Sant Salvador i aparcar al costat del pont del diable per l’altre costat i caminar 10minuts. https://goo.gl/maps/kw54eaXVsnK3D4tc6

Per inscriure-us i participar a la caçera d’ous, és INDISPENSABLE que us apunteu : INSCRIPICIONS 1 D’ABRIL

Recomanem que els nens/es portin un cistell o algun objecte per guardar els ous de xocolata.

També podeu venir disfressats de conillets de Pasqua!

*Per entregar les butlletes:

  • Via T: Rambla Nova, 37, principal. Dilluns-dijous de 9:00h a 17:30h; divendres 9:00h a 15:00h
  • La Martina Kids&Us TGN: Marquès de Montoliu, 10-12. Dilluns-divendres de 10:00h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h
  • La Martina Kids&Us TGN Arrabassada; C.LLorenç de Vilallonga,5. Dilluns-divendres de 10:00h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Col·laboradors: VELVET TGN, PASTISSERIA MONTSERRAT, SENSE TGN, PASTISSERIA VICTORIA, CRISTOBAL FRUITS SECS, BOBOLI, LA MARTINA KIDS AND US.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?