D’Nas, Pastisseria Montserrat i la Farmàcia Domingo guanyadors del Concurs d’Aparadors

Després d’una setmana de concurs ja s’han donat a conèixer els vencedors del Concurs d’Aparadorisme que s’ha dut a terme a Tarragona aquests dies. Tres representants de les associacions de comerciants organitzadores del concurs, La Via T, Botiguers de Tarragona i l’Associació de Comerciants dels Voltants del Mercat, han entregat un diploma als guanyadors. Tots tres han volgut agrair als comerços la participació i han encoratjat a seguir decorant els aparadors per molt que no es competeixi. Josep Maria Joan Biosca, President de l’Associació de Comerciants dels Voltants del Mercat, ha destacat el goig que feien els aparadors aquests dies. D’altra banda Judith Sentís, dinamitzadora de la Via T, ha assegurat que «els aparadors s’han superat i la creativitat ha florit en ells.» Finalment Montse Cosialls, membre de Botiguers de Tarragona, ha destacat que «hagi guanyat una botiga que no és del centre de la ciutat» cosa que considera «important.»
A l’entrega de premis també ha assistit Carme Mancilla, Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, que ha volgut destacar que «és moment de reflexió per mirar cap a dins, i repensar els models de comerç com es poden adaptar a cada botiga.» A més Elvira Ferrando, Consellera de comerç de l’Ajuntament de Tarragona, ha dit que «l’aparador guarneix la ciutat» i que «hi ha bon comerç a Tarragona i ens ho hem de creure més, tot i que encara es poden millorar coses.»
Recordem que aquest concurs d’aparadors es feia en el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la Generalitat de Catalunya i tots els participants havien de decorar els seus aparadors amb motius primaverals. El jurat ha sigut Jackeline Jorba, mediadora artística, docent i creativa a TAO projectes. A més ha col·laborat amb empreses com Benetton, Nespresso i Decathlon Espanya.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?