Centenars de nens i nenes participen en els tallers de St Jordi

El passat cap de setmana la Via T va organitzar diversos tallers en diferents punts de la ciutat relacionats amb Sant Jordi. Des de divendres i fins dissabte centenars de nens i nenes van realitzar les diverses activitats que es proposaven des de l’associació de comerciants.
A la Part Alta s’hi feia un punt de llibre, i en total 295 infants van realitzar aquesta activitat. Una mica més a baix, a la plaça Verdaguer, uns 420 nens i nenes van fer la disfressa del drac, St Jordi o la Princesa, convertint aquesta activitat en un èxit absolut. A la plaça Corsini es jugava a guanyar al Drac i hi van passar uns 189 nens i nenes. Finalment a la Rambla Nova hi havia el taller solidari de fer dues roses de paper, una per a l’infant en qüestió i l’altre destinada a la Residència de Gent Gran de Llevant. El mateix dia de St Jordi la Via T tenia una parada a la Rambla on també es van seguir fent roses solidàries, en total se’n van aconseguir 580, i d’aquestes, 290 es van entregar el dia 24 d’abril a la Residència. A més en agraïment des de la Residència Llevant es van recitar uns poemes. En total es van entregar unes 80 roses a més de punts de llibre a la gent gran de la Residència.
Amb tot plegat des de la Via T es valora molt positivament la participació i les activitats, per això es planteja repetir-ho de cara a l’any que ve intentant que els barris també participin.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?