Música, vermut i solidaritat al Festival Dixieland

El pròxim divendres 18 de març, a partir de les 12h, es durà a terme un Concert Vermut solidari al Balcó del Mediterrani amb Míster Maraca. L’acte, inclòs dins la programació del 22è Festival Internacional Dixieland de Tarragona, destinarà les donacions a la Protectora d’Animals de Tarragona. El preu de la degustació de vermut serà d’1 euro.

La Via T, Míster Maraca i Vermut Miró s’uneixen per a portar a terme aquest projecte dins del Dixiland, i donar una dimensió diferent a aquest acte, que fusiona en un mateix espai música, tastets, dinamització comercial i solidaritat.

Qui és Míster Maraca?CONCERT VERMUT CARTELL

Míster Maraca és un grup amb ADN del Camp de Tarragona que vol retre homenatge majoritàriament a diferents estils musicals basats en la música llatina, com són els boleros, bachatas, latin-jazz, swing, cumbia, rumba, bossanova, txa-txa-txa, etc.

També agafen temes coneguts d’altres estils i els transformen a alguns d’aquests gèneres llatins. El seu repertori està pensat per a poder-lo ballar i també per gaudir-lo mentre s’escolta.

Els components d’aquest conjunt formen part d’altres formacions musicals, i han unit forces per donar vida d’una forma elegant i popular, a estils que no escoltem amb tanta freqüència, però que són totalment identificables i ballables.

Obrir el xat
Estem connectats, necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?